ski Austia 2014 vacanta ta in Austria!
InfoTravelAustria
vrem un like! blog INFOTRAVELROMANIA Twitter InfoTravelRomania YouTube InfoTravelRomania
   
 
Sunteti aici: Home - Austria - Land Salzburg
Austria ski landul SalzburgLandul Salzburg
Drumetii apreciaza în Salzburg dealurile molcome în jurul lacurilor din nord si jocul alternativ între muntii cu pasuni, vârfuri dure de stânci si lacurile pitoresti din sud. Peste o zecime a landului federal este parte a Parcului national Hohe Tauern, cel mai mare din Austria. Si peste o treime din suprafata tarii se afla sub protectie naturala. Minele deschise vizitarii, cum ar fi cele din Hallein va rapesc în lumea subterana a „aurului alb“ – sarea. Cetati semete, cum ar fi cetatea Hohensalzburg, castele ca Hellbrunn si multe muzee va invita la calatorii diverse în timp.

În timpul verii la stânile din Salzburg va puteti bucura de linistea de pe sutele de pasuni alpine existente aici. Drumul de biciclete prin Tauern începând cu cascadele Krimmler dupa Zell am See este o bucurie activa extraordinara în tara ciclistilor si a celor cu mountainbike. Evenimentele culturale sunt permanent o ispita pentru orice simturi – de la jocurile festive ale orasului Salzburg pâna la toamna taraneasca la sate.
Salzburger Info
Land Tourismus GmbH
Wiener Bundesstraße 23, 5300 Hallwang
Tel. +43(0)662 6688 44 | Fax +43(0)662 6688 70 | E-mail: info@salzburgerland.com | Web: www.salzburgerland.com

Harta land Salzburg
Harta land Salzburg
STATIUNI DE SKI IN LANDUL SALZBURG

BAD GASTEIN – BAD HOFGASTEIN
Piste de ski situate intre 830 m – 2700 m
210 km de piste de schi dintre care:

 • 58 km (usoare – albastre)
 • 124 km (medii – rosii)
 • 28 km (dificile – negre)

44 ski lifturi (cu capacitate de transport de 73.365 persoane/ ora)


Pe langa schi si snowboard exista multe alte posibilitati de agrement, ca: schi fond, ture de schi, catarare pe gheata, patinoar, bowling pe gheata, sanie trasa de cai, indoor golf, squash, tenis, etc.

Statiunea Bad Gastein este legata prin partii cu Bad Hofgastein. De aici porneste cea mai lunga partie din regiune, Hohe Scharte, de 8 km.

Bad Hofgastein este cea mai moderna statiune ca infrastructura turistica din valea Gastein. Orasul se afla la cea mai lata si insorita parte a vaii, la altitudinea de 850 m. Este un orasel atragator, cu o atmosfera alpina, in zona pietonala cu numeroase magazine, restaurante si pensiuni. In mijlocul orasului gasim un business center si o baie termala Alpentherme, inconjurat de un parc de 120.000 mp.
Bineinteles nu trebuie sa uitam nici de apele termale din valea Gastein, mai ales ca acestea fac parte dintre atractiile principale pe langa partiile de schi.

Nu ratati asadar Kur- und Vital Zentrum, cea mai moderna baie alpin din Europa, care ofera vizitatorilor o panorama de 360º. Aici gasim mai multe aquaparcuri, saune, centre de relaxare, tobogane, centre multimedia, saloane de frumusete, baruri si multe-multe altele.

ZELL AM SEE – KAPRUN
Piste de ski situate intre 757 m – 3029 m
138 km de piste de schi dintre care:

 • 57 km (usoare – albastre)
 • 49 km (medii – rosii)
 • 32 km (dificile – negre)

53 ski lifturi (cu capacitate de transport de 84.331 persoane/ ora)

Zell Am See - Kaprun sau paradisul vacantelor de iarna! Combinati dupa dorinta, adrenalina la 3000 m, inaltimea celui mai inalt varf din Austria cu romantismul oraselului aflat la poalele muntelui marginit de lacul Zee cu o suprafata de 5 km patrati ! Înconjurată de vârfuri de peste 3000 de metri şi dealuri line, staţiunea este situată încântător între lacul Zell şi Muntele Schmittenhöhe.

Tunelul lung de 6 km menţine traficul rutier departe de oraş, oferind posibilitatea de a merge liniştit la cumpărături în zona pietonală spaţioasă şi veche.

Datorită zonei de schi foarte bune, precum şi ofertei foarte variate de activităţi recreative, Zell am See deţine toate atuurile pentru a vă permite un excelent concediu la schi în Austria. Kaprun este o statiune mai mica, situata la doar 10 km de Zell Am See la poalele ghetarului Kitzsteinhorn.

OBERTAUERN
Piste de ski situate intre 1630 m – 2313 m
100 km de piste de schi dintre care:

 • 61 km (usoare – albastre)
 • 35 km (medii – rosii)
 •  4 km (dificile – negre)

26 ski lifturi (cu capacitate de transport de 47.098 persoane/ ora)

SAALBACH - HINTERGLEMM
Piste de ski situate intre 840 m – 2100 m
200 km de piste de schi dintre care:

 • 90 km (usoare – albastre)
 • 95 km (medii – rosii)
 • 15 km (dificile – negre)

55 ski lifturi (cu capacitate de transport de 95.000 persoane/ ora)
Saalbach-Hinterglemm este o regiune situată pe fundalul peisajelor de iarnă de feerice ale Landului Salzburg, în centrul văii Glemmtals. Apartinand de regiunea Pinzgauer Saalachtal, "circul de schi" Saalbach-Hinterglemm detine una dintre cele mai mari retele de partii (200 km) din Austria. Toate partiile din regiune pot fi atinse fara a folosi skibus sau masina proprie!

Face parte din Alpii Kitzbühel şi vă pune în plus la dispoziţie numeroase posibilităţi pentru petrecerea timpului liber. Un concediu aici nu este pur şi simplu plăcut, ci o adevărată experienţă. Fie că vreţi să alunecaţi pe urmele campionilor mondiali, fie să profitaţi de Halfpipe sau coborârile pe zăpadă adâncă – în staţiunea unde a avut loc Campionatul Mondial de Schi Alpin din 1991 veţi găsi activitatea dorită. La circul de schi de la Saalbach-Hinterglemm dummneavoastră sunteţi în centrul! Când se întunecă, viaţa de noapte este foarte animată în numeroasele cabane, baruri, pub-uri şi restaurante. Saalbach - Vacanţă la schi la maxim!

La o altitudine de 1.003 m veţi găsi localitatea Saalbach, în centrul unui peisaj montan de vis. Glemmtal a fost odată o vale săracă şi dedicată exclusiv agriculturii, astăzi vă aşteaptă însă cu staţiuni animate şi este un adevărat paradis al sporturilor de iarnă. Datorită tunelului de centură centrul este practic lipsit de trafic în aşa fel încât o plimbare plăcută este întotdeuna posibilă. Drumurile câtre instalaţii şi pârtii sunt foarte scurte şi oferta de sport, Après-Ski şi cultură nu lasă nimic de dorit. Fie cumpărături, bowling, derdeluş, rafting şi tubing, patinaj sau plimbări romantice cu saniile trase de cai – fantazia dvs. nu va găsi obstacole!

 

 
   


vacante ieftine Austria Inapoi sus
InfoTravelRomania InfoTravelGrecia InfoTravelBulgaria InfoTravelUngaria InfoTraveRomania Blog
totul despre Italia InfoTravelSpania InfoTravelAustria InfoTravelMalta.ro vacante exotice InfoTraveRomania .com

© 2012-2013 All Right Reserved. "InfoTravelAustria" is a registered trademark |
Contact portal turism InfoTravelAustria: 0723 286 309 VODAFONE | office@infotravelromania.ro